training

In-house trainingen

Aenova kan trainingen door één van onze bevlogen consultants ook bij jou op locatie verzorgen. Een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar) wordt dan door jou geregeld en wij zorgen voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise. De investering voor deze in-house trainingen bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

In-house training aanvragen

De TimEnterprise trainingen zijn ontwikkeld voor de applicatiebeheerders die nieuw zijn met onze urenregistratie software en voor applicatiebeheerders die al wat langer met Tim werken. Zo haal je meer waarde uit jouw tijd maar ook meer waarde uit jullie tijd. 

De training wordt geüpdatet op het moment dat er een nieuwe versie van TimEnterprise uit is. Op deze manier leer je altijd hoe de nieuwste versie werkt. De consultants die de trainingen up to date houden, zijn ook de consultants die de training verzorgen. Je kunt ze werkelijk alles vragen! 

Heb je in plaats van een training meer behoefte aan consultant die bij jullie op bezoek komt? Dat kan! Je kunt onze consultants inhuren om bijvoorbeeld de inrichting van Tim te verzorgen. Dan heb je ook alle ruimte om van alles te vragen over TimEnterprise wat jij wilt weten. 

training urenregistratie timenterprise software van aenova