onze trainingen

In-house trainingen

Aenova kan trainingen door één van onze bevlogen consultants ook bij jou op locatie verzorgen. Een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar) wordt dan door jou geregeld en wij zorgen voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise. De investering voor deze in-house trainingen bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

In-house training aanvragen

Training op maat

Als Tim expert heb je geen behoefte aan een basis training. Je weet immers al hoe de basis mogelijkheden in Tim werken. Maar TimEnterprise biedt zoveel mogelijkheden dat ook wij het ons kunnen voorstellen dat je wel eens een functie over het hoofd ziet. Naast onze standaard trainingen kunnen we ook een training afstemmen op jullie inrichting. Ook is een op maat gemaakte training mogelijk voor de functionaliteiten die jullie willen leren beheersen in TimEnterprise.

Training: Basis training

Investering: € 400,-

Een praktische training voor (beginnende) TimEnterprise applicatiebeheerders. In deze training belichten we niet alleen de functionele kant van de software (alle basismogelijkheden), maar gaan we ook in op de toepassing in de dagelijkse praktijk.

 Voor wie is deze training bestemd?

De Applicatiebeheer Basis training is bestemd voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met TimEnterprise.

Wat je leert tijdens de training:

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse praktijk en belichten de functionele kant van de software. Hierdoor beheers je na de training de basismogelijkheden, zoals onder meer het:

 • Aanmaken van nieuwe medewerkers
 • Aanmaken van nieuwe afdelings- en productstructuren
 • Beheren van medewerkers, afdelingslidmaatschappen en productdeelnames
 • Invoeren van een contractduur en het bijbehorende werkpatroon
 • Toevoegen van tarieven
 • Gebruik van productrubrieken en bezigheden

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen voorkennis van TimEnterprise nodig.

Programma

De training wordt gegeven door een van onze bevlogen consultants digitaal via Microsoft Teams. Het is een interactieve training waarbij je zelf veel aan de slag gaat met casussen. 

De training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen. 

 

inschrijven

 

Training: Gevorderde training

Investering: € 400,-

Een praktische training voor meer ervaren TimEnterprise applicatiebeheerders. Tijdens deze training komen alle modules aanbod, waarbij vooral de dagelijkse werkzaamheden besproken worden. Waar de overige trainingen zich vooral richten op de vele functionaliteiten van Tim, staat in deze training de toepassing in de praktijk centraal. 

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor applicatiebeheerders van Tim die zich graag verder willen verdiepen in de mogelijkheden van de software en hoe dit in de dagelijkse praktijk is toe te passen.

Wat je leert tijdens de training:

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse werkzaamheden. Zo ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan en beheers je onder andere:

 • Het maken en het inlezen van een conversiebestand
 • Hoe je om moet gaan met organisatiewijzigingen
 • De werking van de standaard rapportages
 • Hoe je rapportages publiceert
 • Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen
 • Het importeren en exporteren van gegevens
 • Het gebruik van de financiële koppeling
 • Hoe je omgaat met overschrijding van budgetten en IKB-verlof

Voorkennis

Om de Applicatiebeheer Gevorderde training te volgen is het aan te raden dat de Applicatiebeheer Basis training gevolgd is.

Programma

De training wordt gegeven door een van onze bevlogen consultants digitaal via Microsoft Teams. Het is een interactieve training waarbij je zelf veel aan de slag gaat met casussen.

De training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen. 

 

inschrijven