Uren registratie met TimEnterprise

Wij van Aenova geloven dat tijd kostbaarder is dan geld. De meeste organisaties slagen er echter niet in om tijd te managen. Dit terwijl goed omgaan met deze schaarste vorm van kapitaal zakelijk gezien van levensbelang is. Haal met TimEnterprise meer waarde uit tijd door je tijd te sturen, beheren en plannen. Wij bieden onze uren registratie software op verschillende manieren aan. Dat wil zeggen dat je zelf mag kiezen welke versie bij jouw organisatie past. Installeer je onze software liever zelf op je server of kies je voor een SaaS oplossing? Bij een SaaS oplossing besteed je dit allemaal uit aan ons en staat je data veilig opgeslagen volgens ISO 27001.

meer over SaaS weten

Waarom de urenregistratie van Tim?

de functies van Timenterprise

De mogelijkheden om tijd te plannen, beheren en sturen zijn eindeloos. Welke specifieke functies voor jou geschikt zijn hangt helemaal af van jouw organisatie. Met Tim gebruik je en betaal je alleen voor de functies die jij nodig hebt. Daarbij kunnen wij onze standaardsoftware ook afstemmen op de specifieke situatie van jouw organisatie. Ontdek welke functies bij jouw organisatie aansluiten.

Bekijk de functies van TimEnterprise via de onderstaande knop:

Alle functies bekijken

CONTINU VERBETEREN

De Plan-Do-Check-Act cyclus

De Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus is dé tool voor organisaties die continu willen verbeteren. Organisaties die dit internationaal bekende model gebruiken worden steeds slimmer. Daarnaast leren hun medewerkers sneller en worden zij wendbaarder.

Hoe werkt dit bij Tim?
Tim ondersteunt de PDCA-cyclus volledig. Zo kan elke medewerker zijn eigen werkwijze beoordelen en verbeteren. Met deze informatie kun je als manager analyses uitvoeren en ook de hoger gelegen processen sturen. Op deze manier werk je als hele organisatie continu aan de kwaliteit van de organisatie.

Online urenregistratie met TimEnterprise

Veelgestelde vragen

Je kunt TimEnterprise gebruiken op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Je kunt TimEnterprise lokaal op je server installeren. We hebben ook een SaaS optie waarbij je alles uit handen geeft aan ons. We hebben een handige factsheet gemaakt om alles op een rijtje te zetten.

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw gegevens veilig opgeslagen staan. Ons datacenter is ISO-27001 en ISO-9001 gecertificeerd. Alle software, informatie en data worden AVG-proof in Nederland verwerkt en opgeslagen.