null

null

null

null

null

null

null

De moderne werkruimte van Tim

Wij geloven dat tijd kostbaarder is dan geld. De meeste organisaties slagen er echter niet in om tijd te managen. Dit terwijl goed omgaan met deze schaarste vorm van kapitaal zakelijk gezien van levensbelang is. 

Met Tim bieden wij een moderne werkruimte om tijd te plannen, beheren en sturen. Zo kun je de urenregistratie regelen, aan- en afwezigheid bijhouden (o.a. verlof en ziekte) en onkosten declareren. Ook kun je budgetten verdelen en bewaken, capaciteits- en taakplanningen maken en kostprijzen berekenen. Voor het managen van flexibel werken is Tim dé perfecte oplossing. In Tim leg je de afspraken hierover vast, waarna de medewerker – binnen de grenzen – zelf kan bepalen waar en wanneer hij werkt. Dat maakt hem productiever én gelukkiger. Zo hebben managers én medewerkers grip op tijd en kosten. 

‘Wij gebruiken TimEnterprise in combinatie met TotalMobile. Hiermee hebben wij werkvoorbereiding, planning van medewerkers, werkbonnen, gereedmelding en urenverantwoording volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd in één proces. We besparen veel tijd en geld. En omdat medewerkers minder administratieve lasten hebben, ervaren zij meer plezier in hun werk. Bovendien dragen wij als gemeente ook nog een steentje bij aan het milieu. Geen papieren werkbonnen, urenbriefjes en tekeningen meer betekent jaarlijks 35 minder gekapte bomen!’

Gemeente Ommen-Hardenberg

Waarom de urenregistratie van Tim?

CONTINU VERBETEREN

De Plan-Do-Check-Act cyclus

De Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus is dé tool voor organisaties die continu willen verbeteren. Organisaties die dit internationaal bekende model gebruiken worden steeds slimmer. Daarnaast leren hun medewerkers sneller en worden zij wendbaarder.

Hoe werkt dit bij Tim?
Tim ondersteunt de PDCA-cyclus volledig. Zo kan elke medewerker zijn eigen werkwijze beoordelen en verbeteren. Met deze informatie kun je als manager analyses uitvoeren en ook de hoger gelegen processen sturen. Op deze manier werk je als hele organisatie continu aan de kwaliteit van de organisatie.

Online urenregistratie met TimEnterprise

Klanten aan het woord

‘Met TimEnterprise meer en beter inzicht in resources.’

‘TimEnterprise bespaart ons aanzienlijk veel tijd en moeite.’

‘Met TimEnterprise kunnen wij ons gemakkelijk verantwoorden richting overheid en externe opdrachtgevers.’