ONTWIKKEL JEZELF

 

GEEFT INZICHT

 

VOOR JOU & DE ORGANISATIE

TimEnterprise: gevorderde training

De gevorderde training is speciaal ontwikkeld voor de applicatiebeheerders die meer willen dan nieuwe medewerkers aanmaken en het toevoegen van rubrieken. Voor de applicatiebeheerders die echt een specialist in Tim willen zijn. TimEnterprise is een handige tool om inzicht te krijgen in jouw organisatie. Je moet alleen wel weten hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Haal meer waarde uit jullie tijd. 

Door informatie die het personeel in Tim invoert te vertalen naar een rapport kun je veel winnen. Tijd, en daarmee dus ook geld. Leer hoe je de juiste informatie in een makkelijk overzicht plaatst. Leer in deze training hoe je rapportages publiceert, het gebruik van financiële koppelingen en hoe je omgaat met het overschrijden van budgeten en IKB-verlof. Lees verder op de pagina wat je nog meer leert. 

Naast dat je vaardigheid in onze software wordt verbeterd weten wij zeker dat ook jouw management blij zal zijn met het resultaat van de opgedane kennis. 

Bij ons, online of bij jou?

De basis training vindt online plaats en wordt op verschillende data gegeven. De online training hebben we verdeeld over 2 dagen, wij hebben gemerkt dat dit de focus verbetert. Klik op de knop hieronder om te bekijken wanneer wij een training organiseren. De online training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen en kost € 400,- per deelnemer. 

de data bekijken

Bij een training op locatie zorg jij voor een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar). Dan zorgen wij voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise. De investering voor deze trainingen op locatie bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

een training op locatie

Wegens de maatregelen organiseren wij nu geen trainingen bij ons op kantoor. Normaliter doen wij dat wel. Wij verzorgen dan al het lesmateriaal en een heerlijke lunch. Wij hopen dat het binnenkort weer toegestaan is om onze klanten bij ons uit te nodigen. 

wat leer ik tijdens de gevorderde training

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse werkzaamheden. Zo ben je klaar om in de praktijk aan de slag te gaan en beheers je onder andere:

  • Het maken en het inlezen van een conversiebestand
  • Hoe je om moet gaan met organisatiewijzigingen
  • De werking van de standaard rapportages
  • Hoe je rapportages publiceert
  • Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen
  • Het importeren en exporteren van gegevens
  • Het gebruik van de financiële koppeling
  • Hoe je omgaat met overschrijding van budgetten en IKB-verlof

is de gevorderde training iets voor mij?

Voor deze trainingen raden wij aan dat je de basis van TimEnterprise onder de knie hebt. Hiervoor hebben wij speciaal “De basis training” ontwikkeld. 

In de gevorderde training leer je hoe je informatie omtrent personeel inzichtelijk maakt. Met deze informatie help je jouw organisatie om personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten. Dus heb je de basis kennis, en wil je jouw organisatie helpen, dan is de gevorderde training iets voor jou.  

van wie krijg ik de training

veel gestelde vragen

Dat kan. Wanneer je bent aangemeld voor de training ontvang je van onze trainers een casus. Je kunt de casus vast doornemen zodat je weet wat er tijdens de TimEnterprise training behandeld wordt. Wij raden dan ook aan om alvast vragen bij een onderwerpen die je lastig vindt op te schrijven. Wij sturen de casus maximaal 48 uur voordat de training begint naar je toe. 

Ja zeker! Tijdens de training mogen er ten alle tijden vragen gesteld worden. Sterker nog, wij juichen het juist toe dat je vragen stelt. Op die manier kunnen wij erachter komen wat je precies wilt weten zodat we je nog beter kunnen helpen. 

De handelingen die je in deze training leert zullen niet verouderen. Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste updates van TimEnterprise en kunnen je  laten zien wat de nieuwe features zijn. Deze informatie kun je ook terug vinden op het klantenportaal

Dat maakt voor de training niets uit. De handelingen die je leert om sneller in TimEnterprise te werken zijn voor beide versies het zelfde. SaaS is wel een stuk handiger voor jouw collega’s op de IT-afdeling. Je kunt er altijd meer over lezen in onze factsheet