consulting

Soms heb je gewoon even consulting nodig. Je kunt Tim integreren met tientallen backoffice systemen op het gebied van o.a. HRM, financiën, projecten, agenda, business intelligence, toegangscontrole en klokken. Zo hoef je niet onnodig meerdere keren dezelfde gegevens in te voeren. En door systemen aan elkaar te koppelen krijg je meer overzicht en controle. Applicaties kunnen standaard gebruikmaken van onze webservices API en de tekst import/export functionaliteit. Benieuwd of een niet-standaard applicatie te koppelen is? Dan horen we graag van je.

Een van onze consultants komt graag bij je langs. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de consulting afspraak te bevestigen.

Stap voor stap Tim implementeren

Wanneer je net met Tim begint te werken of een nieuwe module aanschaft moet deze geïmplementeerd worden. En daar heb je een consultant voor nodig.

De consultant gaat zeer planmatig te werk om samen met jou Tim zo efficiënt mogelijk en specifiek voor jouw bedrijfssituatie in te richten. Zo maak je samen met de consultant de standaardsoftware van Tim precies op maat voor je organisatie.

De (T)implementatie scan: Voor deze scan komt de consultant langs om samen met jou de (gewenste) situatie in kaart te brengen. Ter voorbereiding op de (T)implementatie scan krijg je een document toegestuurd met een aantal punten waar je alvast over na kunt denken. Na de scan ontvang je een volledig advies voor de inrichting.

Wanneer alles in kaart gebracht is kan er begonnen worden met de daadwerkelijke implementatie van Tim. De consultant geeft van te voren aan hoeveel dagdelen hiervoor nodig zijn. Vervolgens maakt hij een afspraak met de applicatiebeheerder om Tim samen in te richten.

Een aantal punten die bij de implementatie komen kijken zijn:

– Invoeren van medewerkers en afdelingen in Tim
– Opstellen van producten of projecten waar tijd op geschreven mag worden
– Rechten voor beheerder en gebruiker instellen

Het (T)implementatielogboek: Het logboek wordt door de consultant tijdens het traject bijgehouden. Hierin wordt alles vastgelegd wat er gedaan is (inclusief screenshots), wat er nog gaat gebeuren en wat de actiepunten van de verschillende partijen zijn. Dit logboek krijg je na afloop digitaal toegestuurd en kun je als naslagwerk gebruiken.

De (T)implementatie oplevering: In dit document krijg je een terugblik over het gehele traject. Hierin omschrijven we niet alleen de functionele inrichting, maar wordt ook het implementatie proces geëvalueerd.

Ondersteuning van de applicatiebeheerder

Binnen de organisatie kan ook de Tim applicatiebeheerder af en toe wat hulp gebruiken:

– Bijvoorbeeld bij de jaarovergang en bij het omzetten van een grote hoeveelheid data bij een reorganisatie.
– Of als een applicatiebeheerder voor een korte of lange periode afwezig is kun je een consultant inhuren om Tim draaiende en up-to-date te houden.
– Daarnaast kan de consultant een nieuwe applicatiebeheerder op weg helpen door de basis van Tim uit te leggen en vragen direct te beantwoorden.

Tim implementatie check

Organisaties staan nooit stil. Ze veranderen mee met de maatschappelijke en economische bewegingen. Daarbij wordt voortdurend gestreefd naar efficiënte en effectieve processen. Tim is een belangrijk onderdeel van je organisatie. Net als je organisatie is ook TimEnterprise continu in ontwikkeling. Maar sluit Tim door al deze veranderingen nog wel optimaal aan op jouw bedrijfssituatie? Om hier zeker van te zijn, kies je voor de Tim Implementatie Check.

Wat is het?
Een quickscan van je huidige situatie en de veranderingen die jouw organisatie heeft doorgemaakt na de oorspronkelijke implementatie van Tim. Dit met als doel Tim optimaal af te stemmen op jouw specifieke bedrijfssituatie en alle functies en mogelijkheden van Tim zo goed en efficiënt mogelijk te benutten.

Bevlogen consultants: De Check wordt uitgevoerd door één van onze bevlogen Tim consultants. Groot voordeel hiervan is dat hij of zij veel ervaring heeft met het implementeren en inrichten van TimEnterprise in de praktijk en dus precies weet wat er bij klanten speelt.

Wat krijg je: Je ontvangt een helder adviesrapport met verbeterpunten en aanbevelingen.

Duur: Eén dagdeel op jouw locatie om de quickscan uit te voeren en één dagdeel om het adviesrapport te schrijven.

Investering: € 595,00, exclusief btw.

Andere klanten gingen je voor:

“Met deze Check zijn onze efficiency doelstellingen haalbaar gebleken” – gemeente Cranendonk’

“De ImplementatieCheck bood ons een analytisch inzicht in onze huidige stand van zaken” – Veiligheidsregio Limburg Noord