WIN TIJD

 

LEER DE BASIS

 

SNELLER WERKEN

TimEnterprise: basis training

Ben je nieuw met TimEnterprise en heb je een aantal vragen over onze software? Je kunt altijd op het klantenportaal een handleiding of één van onze andere documenten bekijken. Merk je dat je dat je toch nog veel op zoek bent naar de mogelijkheden, volg dan onze training en dan leren wij jou hoe je snel met TimEnterprise kunt werken. Haal meer waarde uit jouw tijd.  

Leer in onze basis training hoe je nieuwe medewerkers aanmaakt, hoe je afdeling- en productstructuren toevoegt en hoe je contractduur en het bijhorende werkpatroon invoert. In deze training belichten we niet alleen de functionele kant van de software, maar gaan we ook in op de toepassing in de dagelijkse praktijk.

aenova timenterprise gemeente roosendaal urenregistratie

‘Frank brengt rustig en duidelijk over wat er moet gebeuren en dat maakt de training succesvol’

Mathijs / Gemeente Roosendaal

Bij ons, online of bij jou?

De basis training vindt online plaats en wordt op verschillende data gegeven. De online training hebben we verdeeld over 2 dagen, wij hebben gemerkt dat dit de focus verbetert. Klik op de knop hieronder om te bekijken wanneer wij een training organiseren. De online training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen en kost € 400,- per deelnemer. 

de data bekijken

Bij een training op locatie zorg jij voor een passende trainingsruimte met beamer (of vergelijkbaar). Dan zorgen wij voor voldoende laptops met de trainingsomgeving van TimEnterprise. De investering voor deze trainingen op locatie bedraagt € 600,00 per persoon per dag (minimaal twee deelnemers) en € 200,00 per persoon per dag voor elke extra deelnemer. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal.

een training op locatie

Wegens de maatregelen organiseren wij nu geen trainingen bij ons op kantoor. Normaliter doen wij dat wel. Wij verzorgen dan al het lesmateriaal en een heerlijke lunch. Wij hopen dat het binnenkort weer toegestaan is om onze klanten bij ons uit te nodigen. 

Wat leer ik tijdens de basis training?

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse praktijk en belichten de functionele kant van de software. Hierdoor beheers je na de training de basismogelijkheden, zoals onder meer het:

  • Aanmaken van nieuwe medewerkers
  • Aanmaken van nieuwe afdelings- en productstructuren
  • Beheren van medewerkers, afdelingslidmaatschappen en productdeelnames
  • Invoeren van een contractduur en het bijbehorende werkpatroon
  • Toevoegen van tarieven
  • Gebruik van productrubrieken en bezigheden

Is de basis training iets voor mij?

De training is bedoeld voor iedereen die met het programma TimEnterprise werkt of mensen aanstuurt die dit doen. TimEnterprise kan veel meer dan uren bijhouden. Heb je nog geen ervaring met Tim of wil je gewoon handiger worden met onze software? Dan is de basis training een goede start voor jou. Je hebt dan ook geen voorkennis nodig voor deze training. 

Van wie krijg ik de basis training?

Veel gestelde vragen

Dat kan. Wanneer je bent aangemeld voor de training ontvang je van onze trainers een casus. Je kunt de casus vast doornemen zodat je weet wat er tijdens de TimEnterprise training behandeld wordt. Wij raden dan ook aan om alvast vragen bij een onderwerpen die je lastig vindt op te schrijven. Wij sturen de casus maximaal 48 uur voordat de training begint naar jou toe. 

Ja zeker! Tijdens de training mogen er ten alle tijden vragen gesteld worden. Sterker nog, wij juichen het juist toe dat je vragen stelt. Op die manier kunnen wij erachter komen wat je precies wilt weten zodat we je nog beter kunnen helpen. 

De handelingen die je in deze training leert zullen niet verouderen. Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste updates van TimEnterprise en kunnen je  laten zien wat de nieuwe features zijn. Deze informatie kun je ook terug vinden op het klantenportaal

Dat maakt voor de training niets uit. De handelingen die je leert om sneller in TimEnterprise te werken zijn voor beide versies het zelfde. SaaS is wel een stuk handiger voor jouw collega’s op de IT-afdeling. Je kunt er altijd meer over lezen in onze factsheet