10 jaar ervaring

 

1000+ deelnemers

 

SCORE 8,7

TimEnterprise: fundament training

Ben je nieuw met TimEnterprise en heb je een aantal vragen over onze software? Je kunt altijd op het klantenportaal onze handleiding of één van onze andere documenten bekijken. Merk je dat je dat je toch nog veel opzoek bent naar de mogelijkheden, volg dan onze training en dan leren wij jou hoe je snel met TimEnterprise kunt werken. Haal meer waarde uit jouw tijd.  

Leer in onze fundament training hoe je nieuwe medewerkers aanmaakt, hoe je afdeling- en productstructuren toevoegt en hoe je contractduur en het bijhorende werkpatroon invoert. In deze training belichten we niet alleen de functionele kant van de software, maar gaan we ook in op de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Wij respecteren de maatregelen en hebben daarom besloten onze trainingen online te verzorgen. In overleg zijn wij bereid om bij jouw op locatie te trainingen te geven. Bekijk hieronder de opties die wij bieden. 

De online training bestaat uit 2 delen van 3 uur verdeeld over 2 dagen – De training op locatie bestaat uit 1 dag – De kosten zijn € 399,-

Bij ons, online of bij jouw?

De basis training vindt online online plaats en wordt op verschillende data gegeven. De eerst volgende training vindt plaats op 10 & 12 augustus. Klik op de knop hieronder om te bekijken wanneer er nog een plekje voor je vrij is. 

de data bekijken

Als jij het goed vindt, willen wij ook bij jullie langs komen. We verzorgen de training volledig op locatie inclusief trainingsmateriaal. Stuur ons even een bericht met daarin je wensen, via de knoop hieronder. 

een training op locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Click me!

Wat leer ik tijdens de basis training?

We gaan tijdens deze training in op de dagelijkse praktijk en belichten de functionele kant van de software. Hierdoor beheers je na de training de basismogelijkheden, zoals onder meer het:

  • Aanmaken van nieuwe medewerkers
  • Aanmaken van nieuwe afdelings- en productstructuren
  • Beheren van medewerkers, afdelingslidmaatschappen en productdeelnames
  • Invoeren van een contractduur en het bijbehorende werkpatroon
  • Toevoegen van tarieven
  • Gebruik van productrubrieken en bezigheden

Is de basis training iets voor mij?

De training is bedoeld voor iedereen die met het programma TimEnterprise werkt of mensen aanstuurt die dit doen. TimEnterprise kan veel meer dan uren bijhouden. Dus gebruik je alleen Tim hiervoor, of heb je nog helemaal geen ervaring met het programma dan is dit de juiste start. Je hebt dan ook geen voorkennis nodig voor deze training.

Van wie krijg ik de basis training?

reviews

Na deze training weet ik pas écht wat er mogelijk is met Tim. Nu ik dit weet, baal ik niet dat ik dit twee jaar eerder heb gedaan. 

Wilfried / Gemeente Soest

Wat een handige en nuttige training. Ik was bang dat het moeilijk te volgen was, maar Frank heeft het erg duidelijk uitgelegd. 

Janice / Erasmus MC

Ik ben nieuw bij TU Delft en werk voor het eerst met Tim. Mijn collega raden mij aan om een basis training te volgen zodat ik direct goed aan de slag kon. Ze had gelijk. 

Biance / TU Delft

Veel gestelde vragen

Is de training interactief?

Ja zeker! Tijdens de training mogen er ten alle tijden vragen gesteld worden. Sterker nog, wij juichen het juist toe dat je vragen stelt. Op die manier kunnen wij erachter komen wat je precies wilt weten zodat we je nog beter kunnen helpen. 

Leer ik tijdens de training over de laatste versie van TimEnterprise?

De handelingen die je in deze training leert zullen niet verouderen. Frank en Mark zijn altijd op de hoogte van de laatste updates van TimEnterprise en kunnen je wel laten zien wat de nieuwe features zijn. Hiervoor kun je ook altijd gebruiken maken van ons klantenportaal. 

Maakt het uit of TimEnterprise op SaaS of On-premise draait?

Dat maakt voor de training niets uit. De handelingen die je leert om sneller in TimEnterprise te werken zijn voor beide versies het zelfde. SaaS is wel een stuk handiger voor jouw collega’s op de IT-afdeling. Je kunt er altijd meer over lezen in onze factsheet