Update: TimEnterprise 2021.1

timenterprise 2021.1 urenregistratie software aenova

Misschien vond iedereen het wat stil rondom Tim en de 2021.1 release, maar achter de schermen is keihard gewerkt om weer een nieuwe versie klaar te zetten voor jullie. Met veel trots presenteren wij dan een de nieuwste versie van TimEnterprise.

Een release die heel veel mooie nieuwe functionaliteiten bevat, zoals o.a.:

• De mogelijkheid voor het registreren van de locatie waar je gewerkt hebt: thuis of op kantoor. Handig voor de uitbetaling van je reiskosten of thuiswerkvergoeding.
• Het kunnen verwerken van de korting op ouderschapsverlof in combinatie met de wijziging in de car-uwo waardoor er ook rekening gehouden kan worden met betaald / onbetaald ouderschapsverlof (speciaal voor onze gemeentelijke klanten).
• Het kunnen exporteren van een budgetmatrix zonder dat de hiërarchie wordt meegenomen. De Excel-liefhebbers zullen hier erg blij mee zijn, de gegevens kunnen nu nog gemakkelijker verwerkt worden.

Release notes

Voor de release hebben wij twee type release notes die je kunt downloaden. In de technische release notes staan alle verbeterpunten die zijn doorgevoerd in de nieuwste update. In de functionele release notes hebben we een aantal verbeterpunten uitgekozen om uit te lichten. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe de nieuwe functies werken. Zie het als een soort handleiding.

Je kunt de release notes downloaden op het klantenportaal.

Volg de TimEnterprise pagina op LinkedIn, zo mis je geen enkele update.