Update: TimEnterprise 2020.2 R1

TimEnterprise 2020.2 r1

De 2020.2 versie is geüpdatet naar 2020.2 R1

In de revisie van versie 2020.2 zijn onder andere de onderstaande aanpassingen gemaakt:

  • Uitbreiding van de Harmony-koppeling waarbij naast de gewerkte uren nu ook de locatie geëxporteerd kan worden. Door de koppeling in te richten in combinatie met de bezigheden kunnen we de locatie(s) verwerken. Hiermee kan dan in Harmony de thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding berekend worden.
  • Een bug rondom roosteren i.c.m. feestdagcompensatie is opgelost. Voor klanten die gebruik maken van de CAO-module én feestdagcompensatie is het aan te raden te updaten naar deze versie omdat er in eerdere versies van TimEnterprises issues zitten rondom deze inrichting.
  • Er zijn technische updates gedaan, zoals onze libraries, en we hebben de versie van Java geüpdatet.

Bekijk de releasenotes op het klantenportaal voor de uitgebreide specificaties van 2020.2 R1.

Op het nippertje

Net voor de feestdagen van 2020 hebben wij de nieuwste versie van TimEnterprise op het klantenportaal gezet. Elk jaar ontwikkelen wij twee updates voor onze software, ook in 2020 is dit weer gelukt.

Download hier TimEnterprise 2020.2

In deze release van TimEnterprise hebben we ons gefocust op diverse Standaard op Maat features van verschillende klanten. Daarnaast hebben we ook nog diverse technische verbeteringen doorgevoerd en bugs opgelost om Tim nog beter en stabieler te laten functioneren.

Extra dimensies 

Binnen Tim is het al lang mogelijk om bij tijdsregistratie op een product nog een extra dwarsdimensie te kiezen. Dit gebeurd in de vorm van een bezigheid of een productrubriek. Wanneer dit niet voldoende is om over te kunnen budgetteren of begroten, kun je nu nog tot 5 extra dimensies aanmaken. Dit kan je ook weer koppelen aan producten. Tijd registreren kan daarna op de gebruikelijke manier via het weekbriefje of in de Web & App.

Klokkoppeling & SaaS

Niet alle klokkoppelingen konden vlekkeloos overweg wanneer Tim via SaaS werd gebruikt. De klok is natuurlijk een fysiek apparaat op locatie en TimEnterprise staat bij het gebruik via SaaS in de cloud. Door middel van wat technische verbeteringen kunnen klokkoppelingen nu (soms met nog wat extra aanpassingen) ook gebruikt worden in combinatie met Tim SaaS.

Beheerfunctionaliteiten

Door de jaren heen zijn er diverse beheerfunctionaliteiten die normaal in de Swingclient plaatsvinden ook in de webclient verwerkt. Op die manier kunnen zogenoemde key-users ook volledig van de webclient gebruik maken. De Swing-client is voor die gebruikers niet meer nodig. In deze release van Tim zitten twee van zulke beheerfunctionaliteiten voor in de webclient:

  • Medewerkers ziekmelden met een percentage en/of patroon. Het gaat hier dan vaak om langdurig zieke medewerkers die weer gaan re-integreren en dus voor een % per dag/week weer aan het werk gaan. Dit kan nu ook in de webclient verwerkt worden, op dezelfde manier zoals dit bij verlof al mogelijk was.
  • De persoonlijke roosterblokkeerdatum verzetten wordt vaak gebruikt om het rooster dicht te kunnen zetten voor de medewerker, wanneer er met een jaarnorm geroosterd wordt. Dit is nu ook per medewerker mogelijk in de webclient.

Release notes

Voor de release hebben wij twee type release notes die je kunt downloaden. In de technische release notes staan alle verbeterpunten die zijn doorgevoerd in de nieuwste update. In de functionele release notes hebben we een aantal verbeterpunten uitgekozen om uit te lichten. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe de nieuwe functies werken. Zie het als een soort handleiding.

Je kunt de release notes downloaden op het klantenportaal.

Volg de TimEnterprise pagina op LinkedIn, zo mis je geen enkele update.