TimEnteprise 2019.2 – Een update met klantwensen

timenterprise 2019.2 download de nieuwste versie tijdschrijf software

TimEnterprise 2019.2 is een feit

Wat brengt de nieuwe update met zich mee? In ieder geval 3 klantwensen die we in Tim hebben verwerkt! De nieuwste versie van TimEnterprise, versie 2019.2 is nu te downloaden.

Klantenwensen van de klantendag


Op de klantendag in mei zijn er 5 klantwensen uitgekozen om te verwerken in versie 2019.2.
We beloven altijd de Top 3 klantwensen te verwerken, maar dit jaar was de derde plek een gedeelde derde plek. Geen drie, maar vier klantwensen. En laten we de superwens niet vergeten.

Bij Aenova houden we niet van half werk. Daarom hebben we de eerste (en belangrijkste) drie klantwensen verwerkt in versie 2019.2 en worden wens vier en vijf in de eerste release van 2020 verwerkt.

Van welke drie nieuwe functionaliteiten kun je gebruik maken in versie 2019.2?

 • Medewerkers uit dienst worden niet meer getoond in rapportages
  Per rapportage (zowel overzichten als budgetmatrices) kun je nu instelbaar aangeven dat medewerkers uit dienst niet meer getoond worden. Erg handig in het registratiedatumoverzicht of het verlofopbouwoverzicht.
 • E-mail bij (verlof)aanvragen bevat een link
  Het wordt nog eenvoudiger om een aanvraag goed te keuren: wanneer een leidinggevende een (verlof)aanvraag ontvangt, bevat de e-mail een link waarmee de aanvraag direct in TimWeb geopend wordt.
 • Hiërarchie tonen in keuzelijsten
  Wanneer je binnen Tim zoekt in een keuzelijst, wordt er vanaf nu een hiërarchie getoond.
  Erg handig wanneer een productnaam op meerdere niveaus voorkomt. In deze hiërarchie wordt het direct bovenliggende niveau getoond zodat je als eindgebruiker weet waar het product in de hiërarchie thuishoort.

Nog een belangrijke wijziging in update 2019.2

Verlof op basis van maandgrenzen
Voor een Standaard op Maat opdracht hebben we de verlofberekening zoals Tim die doet, aangepast. Waar bij de standaard berekening wordt uitgegaan van het aantal contracturen tegenover het fulltimecontract, is het in versie 2019.2 ook mogelijk om het verlofbudget eerst over 12 gelijke maanden te verspreiden. (meer uitleg over verlof op basis van maandgrenzen in de release notes)