De handleiding van de TimEnterprise webclient staat online!

handleiding webclient timenterprise online

Urenregistratie gemakkelijk voor de eindgebruiker

Uren registreren met TimEnterprise is voor de applicatiebeheerders van onze klanten een tweede natuur. Echter horen wij wel eens dat eindgebruikers regelmatig vragen hebben. Ook wanneer er een nieuwe collega binnen de organisatie komt. Dit kan als gevolg hebben dat het aardig wat tijd kost. Dat is nou precies waar wij onze focus op leggen. Meer waarde uit tijd halen.

Voor applicatiebeheerders en voor eindgebruikers

Tim expert Frank, een consultant van Aenova, schreef een handleiding speciaal voor de TimEnterprise webclient. Hier staan alle dagelijkse handelingen en handigheidjes van TimEnterprise in. Alles overzichtelijk in één document. Dit maakt het makkelijk voor jezelf of om te delen met eindgebruikers die uren registreren. Natuurlijk is het ook voor nieuwe medewerkers erg behulpzaam om Tim snel onder de knie te krijgen.

Je vindt in de handleiding onder andere het volgende terug

  • De navigatie in het dashboard
  • Een overzicht van de aanwezigheid van je team
  • De uren van medewerkers fiatteren
  • Tijd- en onkostenregistratie
  • Data verwerken in rapportages

Onze klanten die toegang hebben tot het klantenportaal kunnen hier alle documenten bekijken.

alle documenten bekijken